zaterdag 6 september 2014

Dag 8: Atlantic Beach-Myrtle Beach SC

Vanacht hebben we wat minder goed geslapen. We zaten in een hotel met een zèèr luide airco. Ze hadden ook geen ontbijt, dus we hebben gisteren wat yoghurtjes gekocht voor het ontbijt van vandaag. Geen eieren, gebakken aardappelen, enz. voor ons dus vandaag.
Toen we gingen uitchecken vroeg de manager wat we van ons verblijf vonden. We keken allebei zeer bedenkelijk. De manager was pas nieuw en wilde onze eerlijke feedback hebben. Nou die kon hij krijgen. Wij waren niet tevreden en hij vroeg wat hij voor ons kon doen. Ik zei: niets. Zijn antwoord was dat wij ons verblijf niet hoefden te betalen. We hebben dus gratis geslapen!
En toen gingen we richting Myrtle Beach. De weg erheen was niet echt spannend. Veel water, naald- en loofbomen. We kwamen ongeveer om 14. 00 uur aan in Myrtle Beach. Dat is een soort Zandvoort in het kwadraat. Of een soort Torremolinos. Het is er heel erg druk, dus we hebben even moeten zoeken naar een hotel waar nog plaats was. We zitten nu in een hotel op de 9e etage met zeezicht. Het uitzicht is geweldig.

We zijn lekker nog even naar het strand geweest. Het water was heerlijk warm, dus we hebben lekker even gespetterd. Het weer is erg prettig. Het heeft onderweg nog wel een paar keer geregend, maar toen we naar het strand gingen was het perfect strandweer: warm en droog.

'S avonds zijn we via de boardwalk naar het centrum gelopen. We hebben daar een echte Amerikaanse maaltijd gegeten. Een verse hamburger en sweet patato fries, yum! Daarna zijn we in het reuzenrad geweest, heel erg leuk. 

Nog even rondgelopen en toen hadden we het wel weer gezien. Aangezien we gisteren niet zo goed geslapen hadden gaan we vanavond bijtijds naar bed.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten