woensdag 3 september 2014

Dag 5: Williamsburg-Outer Banks NC

Vandaag konden we lekker buiten op het terras ontbijten. Heerlijk weer!! 
Daarna zijn we richting Outer Banks gereden, een soort waddeneilanden, maar dan anders. We zijn nu in North Carolina. Bij de staatsgrens was een Visitor Center. Natuurlijk zijn we daar weer binnen gelopen voor de nodige tips. 

Om ongeveer 12 uur waren we op de Outer Banks. En toen gingen we op zoek naar een hotel. Het Visitor Center had gezegd dat er honderden waren. Die zijn wij niet tegen gekomen. Wel veel niet zo fris uitziende motels. Maar de aanhouder wint. We hebben weer een prima hotel gevonden tegen een prima off-season tarief. Helemaal goed!

We hebben lekker gelunched bij een restaurant op loopafstand van het hotel. En toen lekker naar het strand, yeahhhh. Ze verhuurde er parasols en bedjes, helemaal goed dus. Er bevonden zich wel heel vervelende prikvliegen op het strand, maar een buurman kreeg medelijden met ons en bespoot ons met bugspray. Ik ben nog heerlijk even wezen zwemmen in zee, zus vond het een beetje te koel.

'S avonds zijn we weer in hetzelfde restaurant wezen eten. We zaten lekker op het terras. We waren net aan het debatteren of we een glas of een fles wijn zouden nemen toen de serveerster kwam vertellen dat er 50% korting op de flessen wijn was. Drie maal raden wat vervolgens onze keus was.
We zijn toen weer naar het hotel gelopen. We kijken wel wat we morgen gaan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten