woensdag 10 september 2014

Dag 12: Orlando- Clearwater Beach

We worden met de dag luier. We zijn om 10 uur naar bed gegaan en werden om half acht wakker. Helemaal lekker! Na een lekker ontbijtje zijn we naar Clearwater Beach gereden. Dat is een badplaats aan de Mexicaanse Golf (teminste, dat zegt zus, voor mij ziet alle zee in Florida er hetzelfde uit).
Toen we aankwamen zijn we meteen richting de Little Toot gereden. We konden met de trip van 13.00 uur mee. Eerst moest er dus nog wel even gegeten worden. We hadden daarvoor een mooi plekje gevonden op een dakterras met prachtig uitzicht over het strand. 

Daarna konden we aan boord van de Little Toot. Dat is een oude sleepboot waarmee je de zee op gaat om dolfijnen te spotten. Omdat het een oude sleepboot is kweekt hij een hoge golfslag. Dat vinden dolfijnen leuk om in te spelen. 

We hadden erg veel mazzel. We hebben veel dolfijnen gespot, waaronder veel dolfijnen babies (of hoe je dat bij dolfijnen noemt). Het was super leuk om te zien. De dolfijnen kwamen spelen om de boot. Ze sprongen en zwommen met de boot mee. Heel erg leuk om te zien. Super leuk uitje dus!

Daarna gingen we een hotel zoeken. Het is weer een Holiday Inn geworden. Toen dat geregeld was zijn we lekker naar het strand gegaan. Het is prachtig weer en het strand ziet er prachtig uit. Het water was heerlijk warm, dus we hebben ons weer prima vermaakt. We vinden het hier zo prettig dat we nog een nachtje bijgeboekt hebben.

We hebben in het hotel gegeten. We wilde nog even van de zonsondergang genieten op het terras. We moesten echter naar binnen hollen. Er brak een gigantisch hoosbui los. Ongelooflijk hoeveel water er opeens naar benenden kan storten.
We hebben nog lekker even op het balkon gezeten (dat is overdekt).

1 opmerking:

  1. Wauw, ik moest meteen denken aan onze vakantie vorig jaar! Ook op Little Toot gevaren en veel dofies gezien. Clearwater Beach is echt een mooi plekje in Florida he? Heerlijk strand en gezellige uitstraling. Duim voor lekker nog een paar dagen goed weer! Kun je ook met een gerust hart nog een paar gekoelde wijntjes drinken!!! Have fun, nog effe! Groet Caroline

    BeantwoordenVerwijderen