maandag 8 september 2014

Dag 10: Charleston SC

Ik heb heerlijk geslapen in ons luxe hotel. Zus helaas wat minder. Eerst lekker even koffie gedronken op de kamer terwijl we naar Good Morning America keken (een mix van nieuws en entertaintment). Daarna moest er natuurlijk weer gegeten worden, en deze hotelketen heeft altijd een lekker ontbijtbuffet.
Na een lekker ontbijtje gingen we naar historic downtown van Charleston. Eerst bij de Visitor Center gestopt voor de nodige info. Ik heb er ook een paraplu gekocht, want het weer werd er niet beter op.
 Charleston heeft een prachtig oud centrum met erg mooie oude panden. Helaas begon het steeds harder te regenen. We vonden een overdekte markt en daar hebben we nog even rondgekeken. Zus werd niet blij van al de regen dus hebben we besloten weer naar de auto te gaan.
Om het van de positieve kant te bekijken, het was beter weer dan de vorige keer dat we in Charleston waren. Toen werd de stad (en wij dus ook) gegeƫvacueerd vanwege orkaan Floyd.
We wilde vandaag ook Boone Hall Plantation bezoeken, maar niet in de stromende regen. We besloten dus eerst maar te lunchen en even bij een boekenwinkel te kijken.
 (Ik moest van Caroline meer drinken dus ik heb een glaasje wijn bij de lunch gedronken. Zus reed)

Toen we buiten kwamen was het zowaar droog. Op naar Boone Hall Plantation dus.
Het is er prachtig. Ze hebben een oprijlaan met hele ouden eiken waar mos in hangt. Dat ziet er erg mooi uit. 

Ze hebben ook nog oude slavenhutjes. We hebben een rondleiding gevolgd door het grote huis. Al met al was dit zeker een bezoek waard.

Na al dat geloop hadden zus en ik aardig moeie voeten, dus zijn we lekker even naar het hotel gegaan om even met de voetjes omhoog te zitten.
Tja, en toen moest er natuurlijk weer wat gegeten worden. Het werd Sticky Fingers, op loopafstand van het hotel. We hebben beiden voor ribs gekozen. Ze waren heerlijk mals, niets mis mee!
(Souveniertje, plankje om in de keuken op te hangen. Erg apropos)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten